İlişkilerde Altın Kelime: Denge!

27 Nisan Cuma akşamı, Robert Dubac’ın yazdığı, Erdal Beşikçioğlu’nun yönettiği “Oksimoron”un TİM Show Center’da galası gerçekleşti. Emre Karayel’in yoğun ilgi gördüğü oyunda, hayatın en doğal ‘oksimoron’unu, kadın ve erkeği merkezine alarak “Kadın ne ister?” sorusuna eğlenceli bir yorum getirmiş.

EMRE KARAYEL, YENİ OYUNUNDA KARAKTERDEN KARAKTERE BÜRÜNMÜŞ!

Sahnede bir tahta, tebeşir, koltuk, askılık, kitaplar, pizza kutuları ve içki şişeleriyle dekore edilen oyuna, Emre Karayel “Kafam olsaydı aşksız kalır mıydım?” sözlerini içeren şarkısıyla başlıyor. Kadın-erkek ilişkilerini bir ayrılık hikâyesi üzerinden sorgulayan oyuncu, Oksimoron’da izleyenleri 75 dakikalık bir yolculuğa çıkıyor. Sevgilisinin 15 gün sonra arayacağım diyerek terk ettiği ve adamı “Kadınlar ne ister?” sorgulamasına ittiği anın son 1 saatine dahil ediyor.

‘Oksimoron’ nedir?  XX ve XY, iki farklı kromozom dizisi. İki farklı cinsiyet, iki farklı bakış açısı: Kadın ve erkek! Doğal oksimoron… diyerek  sorusuna açıklık getiren  Emre Karayel,  bir ilişkinin ancak “denge” olduğunda sürdürülebileceğini de fark ediyor. Bunu yaparkende ayrıca karakterden karaktere bürünmüş. Bazen bir çocuk, bazen kadın sesi, kimi zaman yaşlı bir amca, bazen odacı, bazen de bitirim delikanlı oluyor. Muthiş eğlenceli oyunda umudunuzun artacağı garanti…