Eski Model Grubunun Solisti, Açık Kapı Bıraktı!

Uzun süredir söylenti halinde olan Model grubu dağılıyor haberinin Fatma Turgut’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla doğrulanması sosyal medyada konu olmuştu.

 FATMA TURGUT, “DÖNMEDİLER!”

Radyo programına konuk olan Model grubunun eski solisti grubun diğer üyelerinin Amerika’dan uzun süre dönmemeleri üzerine ayrılma kararı aldıklarına yeniden değinse de yeniden  birleşmek için açık kapı bıraktı. Grubun üyeleriyle üniversite yıllarında tanıştığını dile getiren Turgut, “Model tekrar bir araya gelir mi?” sorusunu “Zaman her şeyi gösterir” şeklinde yanıtladı. Bu süreçte çok üzüldüğünü belirten şarkıcı, gruba “Siz yoksanız, Model de yok benim için. Model’i devam ettirmem” diyerek şimdilik “Fatma Turgut” olarak müzik hayatına devam etmeye karar verdiğini açıkladı. Tekrar bir araya gelirlerse 10 adet Model albümü daha yapabileceğinin sinyalini verdi.

Screenshot_3

Solo kariyerine “İlkbahar’da Kıyamet” şarkısıyla başlayan Turgut, bu şarkının müziğinin aslında Model grubu elemanları tarafından çalındığını ancak “İlkbahar’da Kıyamet” şarkısını seslendirirken çok keyif aldığı için çıkışını bu şarkıyla yapma kararı aldığını belirtti.