Aradığın İlişkiyi Yaşamak?

Kitapları ve insan odaklı çalışmalarıyla milyonlarca ruha dokunan Yazar Aret Vartanyan, dün akşam düzenlediği seminerde dinleyicilere “tatmin edici bir ilişkinin de nasıl yaşanabileceği” sorusunu sorduttu.

Yaşam Atölyesi’nde seminer veren Aret Vartanyan; ikramlar, mum ışığı ve özel bir ambiyans eşliğinde katılımcıları günümüz dünyasında aşk, ilişkiler ve cinsellik olgularından derin bir yolculuğa çıkarırken, gerçekten tatmin edici bir ilişkiyi nasıl yaşayabileceğimiz hakkında bilgiler verdi.

HER İNSAN ARADIĞI İLİŞKİYİ BULABİLİR

“Her insan aradığı ilişkiyi bulabilir veya şu anki ilişkisinde yaşayabilir.” diyen Aret Vartanyan, farklı bir bakış açışıyla bazılarımızın aradığı ilişkiyi bulamayacağına inandığını, bazılarımızınsa uzun süreli ilişklisinde tutkunun, heyecanın bitmesini kabullenmeye çalıştığını söyledi.

HER ŞEY EMANET

‘Neden bu başıma geldi?’ demenin de anlamsız olduğunu dile getiren Vartanyan, Sürekli her şeyin garantisini aradığımızı belirtti.  Ayrıca yeni bir yılda sadece sen diyen ‘Aret Vartanyan’ın yeni kitabı ise Şubat ayında raflardaki yerini almayı hazırlanıyor.

HEDEF 10 MİLYON

Vartanyan’ın hedefi 2020 yılında 10 milyon kişiye ulaşabilmek.